Pályázati tanácsadás, pályázatírás

Vállaljuk minden típusú pályázat megírását, illetve az ahhoz kapcsolódó tanácsadást (beleértve akár a megfelelő pályázati program megtalálását is), amelynek köszönhetően sikeresebben indulhatnak a pályázatokon. A jól megírt pályázat jelentősen megkönnyíti a projektek megvalósítását. E téren már a pályázati kiírások kezdetétől van tapasztalata a cégnek, számos sikeresen megírt és lefolytatott pályázatban működtünk közre ezen a téren.

Projektmenedzsment

Az általunk és mások által megírt pályázatok menedzsmentjét vállaljuk minden területen. A projektek menedzsmentje fontos mind a bonyolult elszámolási rendszer miatt, mind azért, hogy a folyamatos ellenőrzés révén az összes kitűzött célt elérjék. Ezen a területen is hasonlóan hosszú távú tapasztalattal rendelkezünk, mint a pályázatírásnál. 

Térségi tervezés és terület-fejlesztés, vidékfejlesztés

Komplex elemzésen alapuló, átfogó javaslatokat és projekt-terveket tartalmazó tanulmányokat készítünk. Rendkívül fontos, hogy a városok, kistérségek, vidéki terültek olyan közép- vagy hosszú távú koncepcióval rendelkezzenek a fejlesztésükhöz, amely alkalmas arra, hogy annak mentén különböző programokat valósítsanak meg, projekteket alkossanak és nyerjenek el. Többféle koncepciót és tervet készítettünk már el, amelyek sikeres programokat eredményeztek.

Szervezet-fejlesztés

A szervezet átalakítása stratégiát követő, tudatosan építkező intézménnyé. Ez a terület rendkívül fontos a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzetben, hiszen ha nem tudja egy szervezet meghatározni saját magát, céljait és értékeit, akkor sokkal inkább ki van téve a változások okozta problémáknak. A problémák és célok meghatározása, a megoldási és elérési lehetőségek felvázolása és folyamatos felülvizsgálata segítségül szolgál a megfelelő intézkedések időbeni meghozatalához. E téren is vannak tapasztalataink és saját magunk is alkalmazzuk ezen elveket.

Gazdasági elemzés, piackutatás

Kvalitatív és kvantitatív elemzéseket, piackutatási feladatokat is vállalunk, amelyek alapul szolgálhatnak koncepciókhoz, tanulmányokhoz.