Küldetés:

Célunk olyan fejlesztési lehetőségek végig vitele, különböző finanszírozási lehetőségek felhasználásával, illetve megtalálásával, amelyek hosszú távú fejlődést tesznek lehetővé az általunk vallott értékek mentén.

Megbízóink:

A Fő megbízói körünk a közszférából kerül ki, de megtalálhatók partnereink között kis- és középvállalkozások, különböző nonprofit szervezetek is.
Érintettek és érdekeik:
A belső érintettek a cég dolgozói, akik szaktudásukkal magas színvonalon, a megbízók érdekeit szem előtt tartva végzik munkájukat. A vállalat, kisvállalkozás lévén, egyszerű lineáris szervezeti felépítéssel rendelkezik, amelynek nagy előnye az átláthatóság. Igyekszünk dolgozóinkat minél jobban bevonni a döntésekbe ezzel is erősítve lojalitásukat.
A külső érintettek partnereink. A partnereink egy része a megbízóinkat jelenti, akiknek minél jobb minőségű, „testre szabott” szolgáltatásokat igyekszünk nyújtani fejlődésük érdekében. A másik csoport a konzorcium tagjait jelenti, akikkel közös célunk az értékalkotás más partnerek számára. Cégünk tagja a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának; közvetlen felügyeleti szerve nincs.

Versenyelőnyök:

• Több éves tapasztalat a pályázati projektek területén (azok elterjedésének kezdetén lépett be a piacra)
• Megfelelő, széles körű szakismeret a különböző adottságú munkatársak révén
• Közös értékek mentén szerveződő munkavégzés, folyamatos értékalkotásra való törekvés
• Rugalmas alkalmazkodás
• Helyismeret
• Széles körű kapcsolatrendszer

Szervezeti értékek:

Vállalkozásunk tagjai a következőket tekintik a legfőbb szervezeti értékeknek: munkatársi egység, magas színvonalú kivitelezés, jó hozzáállás az összes ügyfélhez, értékek mentén történő munkavégzés.