A Promen Tanácsadó Kft.-t 2001-ben alapította a korábbi két ügyvezető, akik már azelőtt is egy vállalkozásban dolgoztak. Előző cégük fő profilja a területfejlesztés volt, a piaci igény hatására döntöttek úgy, hogy a pályázatírásra, valamint ehhez kapcsolódóan azok koordinációjára teszik át a hangsúlyt. Ebből következően a Promen Kft. fő profilja a pályázatírás és menedzsment.

Kis- illetve mikrovállalkozásunk rengeteg változáson ment keresztül az utóbbi években, és 2007-ben egy kb. 300 négyzetméteres épület felújításával létrehoztunk egy új irodaházat. A folyamatos fejlődés a világválság környékén tört meg, de a cég fennmaradt és továbbra is folytatta korábbi tevékenységeit. A célok és értékek is változatlanok maradtak. Az irodaház ma kb. 90%-os kihasználtsággal működik, és a pályázatokkal kapcsolatos tevékenység töretlen és magas színvonalú. Ma már újra a fejlődés jellemzi a vállalatot, ami még jobb minőségű szolgáltatásokat generál.

A szolgáltatási palettán a pályázatírás és projektmenedzsment, pályázati tanácsadás mellett továbbra is megjelenik a térségi tervezés és területfejlesztés, a vidékfejlesztés, vállalunk szervezetfejlesztési feladatokat, gazdasági elemzéseket és piackutatásokat.
Cégünk tagja egy nagyobb konzorciumnak, amelynek vállalatai komplex szolgáltatásokat képesek nyújtani. Ennek eredményeképpen erősítik a tagok egymást és eredményesebben meg tudnak felelni a partnerek elvárásainak, igényeinek.