Jelenleg azzal szeretnénk a folyamatot támogatni, hogy lehetőséget teremtünk a potenciális projektgazdák számára, hogy rajtunk keresztül konkrét projektötletté formálják ötleteiket, szükség esetén megpróbáljuk számukra megtalálni a megfelelő projekt- és stratégiai partnereket.
Az osztrák-magyar programban zajló hasonló folyamatok sikerét abban látjuk, hogy a projektkezdeményezések nagy számban érkeztek be a szakmai tevékenységet végző szervezetekhez. Szeretnénk, ha ebben a programban is sokan megküldenék ötleteiket, kezdeményezéseiket, hogy azok a megfelelő szakmai támogatással sikeresek lehessenek a 2014-2020-as időszakban.
Kérjük Önöket, hogy amennyiben terveznek valamilyen szlovén-magyar határon átnyúló együttműködést a következő időszakban, akkor a töltsék ki a www.regnet-projekt.eu honlapon megtalálható pályázati űrlapot és küldjék el a mate.deak@westpannon.hu e-mail címre, vagy hívják kollégánkat a + 36 30 835 91 84-es telefonszámon!
A felhívás a Szlovénia-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében finanszírozott REG-NET (SI-HU-2-2-018) projekt keretében jelent meg.

Letölthető dokumentumok:

HUN

Reg-Net_fejlesztesi_urlap

Reg-Net_partner_urlap

PALYAZATI_FELHIVAS

SLO

Reg-Net_fejlesztesi_urlap_SLO

Reg-Net_partner_urlap_SLO

PALYAZATI_FELHIVAS