2017 február 27.

Kőszeg - Sokan csatlakoztak az Észak-Vasi Foglalkoztatási Paktumhoz. Pénteken írták alá a szerződést.

2016 szeptember 21.

Együttműködési szerződést írt alá az önkormányzat, a Zala Megyei Kormányhivatal és Kontakt Humán Nonprofit Kft. A megállapodás értelmében Zalaegerszegen a vállalkozások igényein alapuló foglalkoztatás-fejlesztési program indul.

2014 augusztus 27.
A REG-NET projekt azért jött létre, hogy segítse a határtérség közös erőforrásaira alapozó, hálózati alapú területfejlesztési programok elindítását a gyakorlati kooperáció erősítésével. Eddigi munkánk során, a közös, határon átnyúló műhelymegbeszélések során már felmértük a lehetséges fejlesztési irányokat, az eddig aktív szervezeteket.
2013 május 07.
Az első InTourAct projekt keretében lezajlott találkozó kapcsán elkezdődött a valódi együttműködés a vas megyei turisztikai szereplők között. Most már a 3. találkozón vagyunk túl és a folyamat egyre csak erősödik. A kezdeményezés fő célja, hogy a megyénkben a turisztikai szereplők együttműködjenek, és közös álláspontot alakítsanak ki a közös érdekek mentén, ezzel elősegítve az ágazat fejlődését.
2013 március 21.
2013. március 13-án két projekt együttműködésével valósult meg egy olyan turisztikai fórum, amelynek súlypontját a „Tradíciókon és kulturális örökségen alapuló helyi turizmus” jelentette.Az előadások végeztével kötetlen műhelybeszélgetés alakult ki a résztvevők közt, akik kiemelték a folytatás fontosságát, valamint szorosabb együttműködést sürgettek már a közeljövőben a megyei turizmus felpezsdítésének érdekében.
2012 október 31.
Együtt könnyebb…
A Promen Kft. is részt vett a Pannon Helyi Termék Klaszter által szervezett tanulmányúton.
2012 június 22.
Gyermek élményváros tréningek zajlanak Zala megyében
Hat nyugat-dunántúli, valamint osztrák és olasz városokkal együtt uniós program keretében szerveztek városépítő műhelyprogramot a gyerekeknek.

Kapcsolat

Címünk: 9700 Szombathely, Horváth Boldizsár krt. 9.

Telefon: 94/ 500-495 fax: 94/ 500-496

Email: promen@promen.hu

Partnereink

Hegypásztor Kör
Pannon Helyi Termék Nonprofit Kft.
Nyugat-Pannon Nonprofit Kft.
Vasvár Város Önkormányzata
RHI Nonprofit Kft.
Cseszt Regélő Nonprofit Kft.
Borostyánkő Marketing és Tanácsadó Kft.
Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata
Vasi Hegyhát Többcélú Kistérségi Társulás
Vas Megyei Önkormányzat

Közösség